Praf de oua albus

Albusul de ou praf este obtinut 100 % din albus curat si proaspat de ou, fara conservanti si adausuri, prin pasteurizare si uscare prin pulverizare. Albusul de ou praf se poate bate spuma.

Domenii de utilizare:

  • rulouri cu frisca (ca agent de spumare)
  • negrese
  • brutarii
  • industria carnii si a mezelurilor
  • bauturi instant

 

Specificatie la utilizarea in industria carnii
– praful de albus ajuta la absortia apei din compozitie, avand o capacitate cu 30% mai mare fata de produsele mai ieftine ( ex.cazeina si proteina din lapte).
– da totodata un volum marit al masei de carne dupa fierbere sau frigere (ex: carnatii albi, …)
– poate inlocui integral folosirea cazeinei si a proteinei din lapte.
1 kg. praf de albus reprezinta echivalentul a 275 albuse de ou proaspat.

Mod de folosire: 1 kg. praf de albus reprezinta echivalentul a 275 albuse de ou proaspat. Mod de ambalare: cutii de carton cu sac de plastic in interior de 25 kg.

Mod de reconstituire: 1 parte praf de albuș la 7 părți de apă

Depozitarea se face in locuri uscate la o tempetatura de 5 – 30° C.

Termen de valabilitate : cel putin 24 luni.

Specificatii:

  • miros si gust specific de ou fara derivatii.
  • Colonii aerobe (KBE) < 3.000 / g
  • Enterobacterii: neg. / g
  • Salmonela: neg. / in 50 g
  • Staph. aureus: neg. / g
  • Drojdie si mucegai: < 10 / g
  • Continut de apa: < 7,5 %
  • Continut de grasimi: > 0,3 %
  • PH: 6 – 7,5

 



Alte produse din aceasta categorie: