Praf de oua galbenus

Praful de galbenus este obtinut din 100% galbenus de ou curat si proaspat fara conservanti si adaosuri.

Domenii de utilizare:

  • patiserii (cofetarii)
  • brutarii
  • paste fainoase
  • specialitati (salate)
  • inghetata
  • bauturi
  • maioneze

 

Mod de folosire: o parte praf de galbenus se amesteca cu 1,25 parti de apa. 1 kg. praf de galbenus corespunde la cca. 125 galbenusuri. Mod de ambalare: cutii de carton cu sac de plastic in interior de 25 kg.

Depozitarea se face in locuri uscate la o tempetatura de 5 – 30° C.

Termen de valabilitate : cel putin 18 luni.

Specificatii:

  • miros si gust specific de ou fara derivatii.
  • Colonii aerobe (KBE) < 5.000 / g
  • Enterobacterii: neg. / g
  • Salmonela: neg. / in 50 g
  • Staph. aureus: neg. / g
  • Drojdie si mucegai: < 50 / g
  • Continut de apa: < 3 %
  • Continut de grasimi: > 57 %
  • PH: 7 – 8


Alte produse din aceasta categorie: