Praf de oua integral

Este obtinut 100% din ou proaspat fara conservanti si fara adaosuri, prin pasteurizare si uscat prin pulverizare.

Domenii de utilizare:

  • patiserii (cofetarii)
  • brutarii
  • paste fainoase
  • maioneze
  • bauturi
  • omlete

 

Mod de folosire: o parte de praf de oua integral se amesteca cu 3 parti de apa. 1 kg. praf de oua integral reprezinta echivalentul a 90 oua proaspete. 250 grame praf de oua integral si 750 ml. apa corespunde la cca. 22 de oua proaspete. Mod de ambalare: cutii de carton cu sac de plastic in interior de 25 kg.

Depozitarea se face in locuri uscate la o tempetatura de 5 – 30° C.

Termen de valabilitate : cel putin 18 luni.

Specificatii:

  • miros si gust specific de ou fara derivatii.
  • Colonii aerobe (KBE) < 5.000 / g
  • Enterobacterii: neg. / g
  • Salmonela: neg. / in 50 g
  • Staph. aureus: neg. / g
  • Drojdie si mucegai: < 100 / g
  • Continut de apa: < 3,5 %
  • Continut de grasimi: > 39 %
  • PH: 8 – 9


Alte produse din aceasta categorie: