Unt grasime 82%

Unt 82% grasime

Untul din portofoliul nostru este un produs de înaltă calitate, ideal pentru produse de patiserie, panificație, gătit. Este disponibil în diferite variante de textură și grăsime, specializate pentru producție:

Unt Grand Tourage, 82% grasimeAcest unt este obtinut din grasimi selectate din lapte, ceea ce confera un punct de curgere inalt si constant pe tot parcursul anului.
Acest unt este texturat si extrudat, apoi impachetat si blocuri sau placi. Ideal pt aluaturi pe straturi, produse de patiserie (Daneza).
Datorita punctului inalt de curgere, acest unt poate fi folosit si in incaperi cu temperaturi ridicate. Ofera un gust placut produsului final.

Ideal la temperaturi: +15/+20 grd C.
Mod de ambalare: bax 10kg
Mod de pastrare si transport: 2 – 6 ºC

Unt concentrat, plastifiat, 99,8% grasime

Flechard Extra Sec

Acest unt concentrat este produs din smantana sau unt. Procesul de productie consta in separarea grasimii din lapte si extragerea prin centrifugare a substantei uscate si umiditatii. Acest unt este texturat apoi impachetat. Ideal pt aluaturi galbene, aluaturi dospite, briose, etc. Unt concentrat, potrivit si pentru gatit. Nu se arde daca e folosit la gatit.

Ideal la temperaturi: +12/+18 grd C.
Mod de ambalare: bax 25kg
Mod de pastrare si transport: 2 – 6 ºC

Unt Extra Sec, 82% grasime

Flechard Extra Sec

Acest unt pasteurizat este obtinut din smantana. Este obtinut printr-un proces fizic din ingrediente din lapte. Ideal pt panificatie, foietaje, briose, aluaturi, aluaturi nedospite si specialitati. Ofera produsului finit o aroma proaspata de unt.

Ideal la temperaturi: +15/+20 grd C.
Mod de ambalare: bax 10kg
Mod de pastrare si transport: 2 – 6 ºCAlte produse din aceasta categorie: