Contact


Fix Distribution SRL

RO 14205006
J32 / 581 / 2001
Capital social: 100.000 lei


Cont LEI: RO06 INGB 0000 9999 0239 4084 RON
Banca: ING BANK SIBIU

Adresa: Str. Selimbarului Nr. 32, Cisnadie, judetul Sibiu,
cod postal 555300

Mobil: +40.740.632146

Email

Web: www.fixdistribution.ro; www.prafdeoua.ro

Confidentialitatea datelor

Datele furnizate de tine în cursul navigãrii acestui website pot fi utilizate de Fix Distribution SRL si sunt prelucrate în scopul promovãrii si îmbunãtãtirii serviciilor sale.

Prin acordul tãu exprimat prin accesarea si utilizarea www.fixdistribution.ro datele tale cu caracter personal si orice alte informatii furnizate de tine pot fi prelucrate si utilizate de Fix Distribution SRL în orice activitãti si scopuri legate de marketing, cât si în scopul realizãrii unui interes legitim al Fix Distribution SRL, pentru constituire de baze de date si utilizarea acestora oricare ar fi ele.

Datele cu caracter personal furnizate de tine constau din : informatiile referitoare la o persoanã fizicã identificatã sau identificabilã.

Asemenea informatii cu caracter personal sunt numele, adresa, codul numeric personal, numãrul de telefon, sex, vârsta, orice informatie privind folosirea produselor si serviciilor Fix Distribution SRL, cât si orice informatie furnizatã de tine care este prelucratã si introdusã în baza noastrã de date.

Dacã nu esti de acord cu conditiile de utilizare de cãtre tine a website-ului si a datelor cu caracter personal de cãtre Fix Distribution SRL , nu mai utiliza acest web site.

Dacă intri pe site în secţiuni unde se derulează aplicaţii speciale , înainte de a le folosi, te rugăm să citeşti cu atenţie termenii şi condiţiile speciale de utilizare a acestora.

Datele tale cu caracter personal sunt prelucrate cu respectarea prevederilor legale. 
Fix Distribution SRL îţi aduce la cunoştinţă că beneficiezi de drepturile prevăzute de art.12-15 din Legea 677/2001 referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces, dreptul de intervenţie asupra datelor şi dreptul de opoziţie, pe care le poţi exercita printr-o cerere scrisă, semnată şi datată, pe adresa Str. Selimbarului nr. 32, Cisnadie - Sibiu.

Pentru orice nelãmurire cu privire la utilizarea site-ului www.fixdistribution.ro cât si la prelucrarea datelor tale cu caracter personal, poti apela 0740 / 632146 - Cosmin Petru Administrator Fix Distribution SRL.

 

De asemenea, prin accesarea si utilizarea site-ului www.fixdistribution.ro îti exprimi consimtãmântul în sensul primirii de apeluri , mesaje text (SMS) sau e-mail-uri pentru promovarea serviciilor oferite de si/sau prin intermediul FIX DISTRIBUTION SRL.